Соопштенија

Спроведување на имунизација во А1 Арена

Во тек е имунизацијата на населението против Ковид-19 во А1 Арената во СЦ Борис Трајковски

А1 Лизгалиште - Денеска и официјално завршува сезоната 2020-2021

Денеска и официјално завршува сезоната 2020/2021 на А1 Лизгалиштето.

Одбележување на 17-ет годишнината од загинувањето на претседателот Борис Трајковски

Денес, 26.02.2021 година се навршуваат 17-ет години од смртта на преседателот Борис Трајковски...

А1 Лизгалиштето започна со работа

А1 Лизгалиштето започна со работа, повелете Ве очекуваме

Кугланата започува со работа за родендени

Повторно започнуваме со дружба, забава и прослава на Вашите родендени

 • home-page-footer-01.jpg
 • home-page-footer-02.jpg
 • home-page-footer-03.jpg
 • home-page-footer-04.jpg
 • home-page-footer-05.jpg
 • home-page-footer-06.jpg
 • home-page-footer-07.jpg
 • home-page-footer-08.jpg
 • home-page-footer-09.jpg
 • home-page-footer-10.jpg
 • home-page-footer-11.jpg
 • home-page-footer-12.jpg
 • home-page-footer-13.jpg
 • home-page-footer-15.jpg

Политика за колачиња

Локација

Арена Борис Трајковски

Булевар 8ми Септември бр.13
1000 Скопје, Република Северна Македонија

тел: +389 076 361-185; 071 318-966
email: info@scboristrajkovski.gov.mk