А1 Лизгалиштето започна со работа

lizgalishte

Ледената авантура започна!

А1 Лизгалиштето започна со работа, повелете Ве очекуваме во следните термини за рекреативно лизгање:

ПОНЕДЕЛНИК И ПЕТОК

1000-1330 и 1700-2100


ВТОРНИК И ЧЕТВРОК

1000-1430 и 1600-1900


СРЕДА

1000-1330 и 1800-2100


САБОТА И НЕДЕЛА

1100-1430 и 1700-2100


Информации на телефон: 076/361-186

Ваш,
Спортски Центар БОРИС ТРАЈКОВСКИ


Печати