Одбележување 15 години од трагичната смрт на македонскиот претседател Борис Трајковски

Почитувани,

Денеска се навршуваат 15-ет години од трагичната смрт на поранешниот македонски претседател Борис Трајковски, кој загина во авионска несреќа во Босна и Херцеговина кај Ротимље во близина на Мостар.

По тој повод денес пред Спортскиот Центар, кој го носи името на трагично загинатиот претседател Борис Трајковски, на спомен бистата цвеќе положи директорот на СЦ БОРИС ТРАЈКОВСКИ, господинот Александар Петровски заедно со дел од вработените во центарот.


Печати