Известување А1 Базен

Почитувани корисници,

Ве известуваме дека поради годишно тековно одржување А1 базенот нема да работи во период од 28.12.2019 година (сабота) до 19.01.2020 година (недела).

А1 базенот продолжува со работа на 20.01.2020 година (понеделник).

Среќни новогодишни и божиќни празници!

Ваш,
Спортски Центар БОРИС ТРАЈКОВСКИ


Печати